Den bästa investeringen mot dyra elräkningar

Springer din elräkning i väg lite extra över vintern år efter år? Behöver ni konstant ha tofflor på er och en varm tröja för att inte frysa inomhus? Då kan det vara så att ni har det dåligt isolerat hemma, precis som vi hade förut. Jag kände mig så trött på just detta och att det alltid blev så mycket dyrare att hålla huset varmt så fort det var kallt utomhus, därför kontaktade jag Sjömarkens isolering förra året strax när hösten dragit in över landet, för att se om dom kunde hjälpa oss med en bra lösning till detta.

Alltifrån tilläggsisolering till isolering av nyproduktion

Nu såhär ett år senare och lite till kan jag med handen på hjärtat säga att det är bland det bästa vi gjort. Vilken bra investering vi valde att göra i att isolera vårt hem extra. I vårt fall vart det tilläggsisolering som gällde, men är det så att du skall isolera en nyproduktion så är detta Sjömarkens isolering gör det med. Jag måste säga att dessa människor vart otroligt professionella och gjorde det där lilla extra som fick oss att känna oss både trygga och prioriterade i att anlita Sjömarkens.

Isolera våra dragiga golv blev den ultimata lösningen

De isolerar allt från väggar, golv, tak och vind. Ja allt som har med isolering att göra har Sjömarkens lång erfarenhet av. I vårt fall blev deras rekommendation att tilläggsisolera våra dragiga golv här hemma, vilket jag idag är så tacksam för idag. Det är minusgrader utomhus och jag kan gå här inne utan tofflor och utan att elräkningen fullkomligt skenar iväg, det känns verkligen så lyxigt och skönt. Känner du igen dig i detta så vill jag verkligen rekommendera dig till att kontakta Sjömarkens för att komma fram till en unik lösning för just dig och ditt behov. Det är värt varenda krona för att få en bra inomhusmiljö och kunna spendera sina pengar på annat än dyra elräkningar under det kalla vinterhalvåret.