Trofé har gjort det igen!

Trofé säljer underkläder, badplagg, nattkläder samt lättare damkonfektion – delvis i butik hos återförsäljare men nu framförallt via https://trofe.se/. De är otroligt duktiga på att rikta in sig på att möta kvinnan mitt i livet med känsla för form och kvalitet. Allt designarbete och produktutveckling sker i Sverige och det märks att de designar och säljer till en kund som dem känner väl och vet vad hon är ut efter.

Det finns olika behov när det gäller underkläder och kanske framförallt badkläder. Detta är något man använder offentligt och man vill se till att man känner sig säker, snygg och framförallt bekväm. Det är dessutom viktigt att kvalitén är bra och att man känner att man har gjort en investering i sig själv när man köper sköna och framförallt prisvärda underkläder, även fast ingen mer än kanske en partner ser en i detta. Men det handlar ju att man har på sig fina och bekväma underkläder framförallt för sin egen skull. För att man själv ska kunna se sig själv i spegeln och tänka – vad fin jag är – precis som jag är!

Med kvalité och erfarenhet – Trofé

Man har absolut erfarenhet i branschen och jag kan tycka att trofe.se på något vis kanske ett tag varit bara för tanter. Kanske har också många kvinnor känt sig som just tant när man handlar här – men jag måste säga att dem verkligen steppat upp. Det känns som att dem är på väg mot kvinnan mitt i livet istället, oavsett vilken ålder du är i. Oavsett vilket liv du lever. Oavsett vad så vill du ju ha sköna underkläder och badkläder. Det är spännande att följa Trofés framgångsresa och det ska bli ännu mer spännande att se vad dem hittar på framöver för att ta branschen ännu mer med storm!