Ge bort något extra och personligt i jul till de du tycker om

Nu när det börjar dra mot december månad är det äntligen socialt accepterat att börja pynta och förbereda inför julen. Som jag har längtat! Jag har klurat på idéer inför årets julklappstillverkning och inhandling länge nu och har kommit fram till att jag i år vill göra egna smycken att ge bort. Det känns alltid roligt och lite mer personligt att ge bort klappar som man tillverkat på egen hand och det brukar vara väldigt uppskattat att få någonting där det ligger lite extra kärlek och energi bakom.

Årets julklapp – smycken tillverkade av unika månadsstenar

Något jag tycker är väldigt spännande och fint är halvädelstenar och det är faktiskt ganska nyligen jag fick reda på att man kan köpa små chips av halvädelsten som passar utmärkt till att göra egna smycken av. Det finns ett väldigt stort utbud av dessa stenar med alltifrån bergskristall till rosenkvarts och ametist. Min idé är att tillverka armband eller halsband med mottagarens unika månadsstenar i. Jag tänkte även ta tillfället i akt att göra mig ett eget armband med mina stenar för januari månad i.

Halvädelstenar laddade med härliga energier

För oss januarifolk är det rosenkvarts och främst granat som gäller vilket jag tycker är lite kul för det är nog de stenarna jag fastnat för mest till utseendet. Dom är så otroligt vackra att bara se på, följt av att de är laddade med energier för att boosta dig med nya härliga energier som behövs på din väg genom livet. Detta tycker jag är en utmärkt julklapp och kanske kan det även vara ett bra tips för någon annan där ute som också är intresserad av att tillverka något eget att ge bort till nära och kära i år.