Tips till alla er hantverkare där ute

När man arbetar som hantverkare kan man liksom inte stanna hemma från jobbet så fort vädret är antingen för varmt, för kallt eller exempelvis för blött. Just värmen kan vara lite extra jobbig under högsommaren om man arbetar utomhus och det är som allra varmast, och därför känns det faktiskt ganska skönt att hösten nu på ingång. Innan sommarens säsong började så införskaffade jag mig ett par nya arbetsshorts från ett märke jag aldrig tidigare testat; Lbrador.

Flertalet modeller anpassade efter olika typer av branscher

Nu, efter en säsongs användning måste jag säga att mina arbetsbyxor från Lbrador är de bästa arbetsshortsen jag någonsin ägt. Därför tänker jag nu inför höst- och vintersäsongen inskaffa för mig ett par långa arbetsbyxor från samma märke. Det Jag gillar med Lbradors utbud är att de erbjuder flertalet olika modeller som är framtagna efter olika typer av branscher. Men det allra bästa enligt mig är att dom är framtagna i ett stretchigt material som gör att dom blir otroligt bekväma och följsamma att bära under en arbetsdag.

Arbetsbyxor i stretchmaterial med höga krav på säkerhet, design och komfort

Lbrador tillverkar sina arbetskläder med stor grund och insyn i kundens, det vill säga, vår arbetsvardag och vad vi har för krav och förväntningar på funktion och komfort med just våra arbetskläder. Därför är de tillverkade med höga krav på både säkerhet, design och komfort. Tänk att det skulle ta så lång tid för mig att leta reda på ett par arbetsbyxor tillverkade i stretchmaterial. De är det mest bekväma jag någonsin arbetat i. Så, tips från mig till alla mina andra hantverkarkollegor där ute som skall införskaffa nya arbetsbyxor inför säsongen; spana in utbudet av arbetsbyxorna från Lbrador. Jag kan nästan lova er att ni inte kommer bli besvikna.