Bästa tipset till er som skall samla in pengar till klassresan

Är ni på jakt efter ett riktigt bra och effektivt sätt att samla ihop pengar till er klasskassa? Då har jag världens tips till er. För ungefär ett halvår sedan satt vi nämligen med samma fundering i vår klass och fick upp ögonen för ett företag som heter Pappersprinsen. Aldrig hade jag trott att det skulle vara så enkelt och framför allt, gå så fort som det gjorde att samla ihop de pengar som vi behövde inför vår klassresa.

Lättsålda, säsongsbaserade produkter

Det som gör att det är så effektivt att använda sig av just Pappersprinsen är att man köper in säsongsbaserade produkter som är lättsålda till i princip alla. Nu när vi exempelvis närmar oss julen innehåller deras paket bland annat fina julklappspapper, etiketter och snören. Vem vill inte ha vackra paket under julgranen och ännu bättre är det ju när man dessutom får tillbehören hemlevererade. Ett vinnande koncept helt enkelt.

Mycket god provision på allt ni säljer

Något annat som gör att man bör välja Pappersprinsen enligt mitt tycke är att man får riktigt bra provision på det man säljer, vilket ju är en viktig förutsättning för att insamlingen skall bli framgångsrik. Ett annat bra tips innan ni sätter i gång med er försäljning är att ni sätter upp tydliga mål. Bestämt klassen emellan vart ni vill åka och hur mycket det kommer att kosta. Därefter kan man enkelt räkna ut hur mycket var och en i klassen behöver sälja för att uppnå målet, och kan därför lägga en matchande beställning på produkter som uppfyller era krav. Jag upplevde att vi fick väldigt bra hjälp från Pappersprinsen med alla dessa delar och jag rekommenderar alla som skall samla in pengar till klassresa att spana in deras hemsida. Stort lycka till!