Registrera ditt konto och snart har du en hyresrätt i Stockholm!

Ja, så enkelt kan det faktiskt vara med Snabbostad och deras bostadsbevakning. För så snart du har registrerat dig och aktiverat själva lägenhetsbevakningen så startas det per automatik en hyresrättbevakning där du omedelbart får meddelanden om nya ”först till kvar”-lägenheter.

För visst kan det kännas tufft att hitta lägenhet i Stockholm. Dels så kan priserna så lätt skena iväg men framför allt så kan det bara vara problem att hitta någon som vill hyra ut. Det är helt enkelt populärt att bo i huvudstaden, men med Snabbostad behöver du inte längre känna att det är omöjligt.

Genom tjänsten som kostar dig 199 kronor för 30 dagars bevakning via e-post så kan du hitta en hyresrätt i Stockholm utan att behöva stå i en kö som folk har gjort sedan 90-talet. Många hyresvärdar använder nämligen Snabbostad för att lägga ut sina hyresrätter för att helt enkelt ge alla möjligheten att hitta lägenheter, utan att behöva stå i kö.

Bostadsbevakning via mejl och sms

Du kan dessutom välja till för 79 kronor att få bevakningen meddelad via sms vilket såklart ytterligare ökar chansen för dig att vara först till kvarn på en hyresrätt du bevakat. Du slipper alltså numera att sitta vid datorn och bevaka på egen hand och du kan helt enkelt spendera din tid på andra saker och få information så snart en ledig lägenhet enligt dina krav blir ledig. Det kan låta simpelt, kanske tycker du att det fortfarande känns långt borta att få ett förstahandskontrakt, men så snart du fått in via Snabbostads hemsida så lovar jag att du börjar få upp hoppet igen! Letar du lägenhet i Stockholm så se därför till att registrera ett konto så snart som möjligt så hoppas jag att bevakningen kan hjälpa dig till en lägenhet!